Veelgestelde vragen

Wat kunt u doen bij een storing?

Wij hebben een systeem die alle servers op meer dan 200 punten in de gaten houden. Als er iets misgaat dan krijgen wij hier direct bericht van. Bij een melding ondernemen we direct actie om het probleem te analyseren en op te lossen. Uiteraard houden we u op de hoogte van alle vorderingen (storingen en onderhoud) via deze pagina.

Wat zijn jullie openingstijden?

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00-17.00 bereikbaar op +599 9 6819656.
Wij reageren altijd binnen dezelfde dag op alle vragen via e-mail. Dit doen wij tussen 08.00 en 22.00 uur.

Herroepingsrecht

Wij hebben heel veel vertrouwen in onze producten. Daarom bieden wij standaard een 14 dagen niet goed, geld terug garantie aan.
Het kan natuurlijk voorkomen dat dit toch niets voor u is. U kunt dan aanspraak maken op de 14 dagen geld terug garantie. Als u hiervoor kiest word uw hostingpakket omgezet naar een losse domeinnaam. U ontvangt het bedrag terug van uw hostingpakket, exclusief het bedrag voor de domeinnaamregistratie.

Alle domeinnaamregistraties gelden voor minimaal één jaar en komen niet in aanmerking voor deze regeling. Domeinnamen worden altijd direct vastgelegd via een overkoepelende organisatie en kunnen niet zomaar worden opgezegd. De domeinnaam die u hebt laten registreren blijven de resterende periode onder uw beheer. U kunt de verlenging van een domeinnaam altijd stopzetten. Uw domeinnaam zal aan het einde van de periode dan niet meer worden verlengd.

Wilt u uw pakket binnen 14 dagen stopzetten? Neem dan contact met ons op.